Faceți căutări pe acest blog

marți, 19 ianuarie 2010

Un infinit si jumatate



Reneg absurditatea gandurilor mele. Refuz sa cred ca toate amintirele mele sunt prafuite si...sterse de timp. Mai nou uit cum e sa..uit. Uite cum e sa versi lacrimi si nu dor. Parca totul a incremenit si numai gandul imi zboara in abis. Suflete piedute si soapte de dragoste? Astea-s copilarii. Gandul ca il vrei langa tine si nu e...asta e cu adevarat durere. Incertitudinea? doar o perioada. Toti oamenii sunt copii si toti se joaca cu viata lor. Stropi de maturitate? Asta-i ploaia. Tacerea e cantec si nimicul e univers. Iubire,ura,dor...vise. Sinuciderea sufletului,ai auzit?Nimic mai mult. Inconstienta termina cu usurinta logica. Lupta dintre bine si rau?Doi copii care se bat pentru o acadea.
Te-ai piedut vreodata in iluzii?Daca nu,atunci minti,caci e imposibil sa nu fi facut macar odata in viata asta...vine de la sine. Afara ninge si mie mi-e dor de el.Mintea mea incepe sa gandeasca singura si ma gandesc cum ar fi daca ar fi aici. Dar nu e...uite,si asta e o iluzie. Ne mintim singuri si care e folosul? secundele au vreun rost,lacrima are vreun sens? Tacerea...spune multe. Ar fi o mie de intrebari pe care o mie de oameni si le pun in o mie de ani.Asta e absurditate! sa te pierzi in timp pentru nimic,dar mai sus am scris ca nimicul e viata. Trebuie doar sa sti cum sa visezi,caci pana la urma,nimic din ce vrei nu o sa fie. In cel mai bun caz,o sa fie un vis al dracu de real,care bineinteles o sa se spulbere in o mie de ... vieti. Ma dor cuvintele si mintea mea refuza sa creeze iluzii.Atunci e momentul in care constientizezi ca nu mai ai ce sa faci aici.
Crezi ca unul e mai special decat altul?inainte sa crezi asta,fa bine si gandeste-te daca sti cu adevarat ce inseamna 'special'. N-o sa stii,niciodata nimeni nu stie. Iluzii cat cuprinde. Ne hranim cu iluzii,fiindca nimic din ce-am scris mai sus nu exista...sau poate nimic nu exista,dar asa revenim la teoria vietii. Toti traim in absurd si nimeni nu e mai special. Copii,luna si capsuni...asta-i tot ce-mi vine-n minte. Liniste? un haos total. Intreaba-te cine esti? nu o sa gasesti niciun raspuns cert fiindca nu exista niciunul.
Dragostea e pozie si toti sunt poeti. Cuvintele de dragoste sunt versuri si strofele cuprind un infinit si jumatate
.

Un comentariu: