Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 iulie 2010

Draga Danut,


de ce ma faci sa plang de fericire cand imi spui ca sunt a ta? de ce apoi ma lasi deznadajduita,in ploaie,asteptand...asteptandu-te si tu nicaieri. Spune-mi,Danut,de ce te joci cu mine?! de ce ma parasesti nopti la randul,nu sti ca lipsa ta ma omoara? Danut,puiule,te vreau langa mine in orisice moment al vietii mele,intelegi?
Ce-as putea sa iti spun ca sa ajung in inima ta?! ca te iubesc?dar sti deja asta,Danut. ti -am spus-o de o mie de ori si am sa ti-o spun de cate ori va fi nevoie. Nu plec nicaieri,micutul meu. Voi fi acolo pentru tine,oricand.Tu,trebuie doar sa-mi spui,sa-mi ceri iubire.Si eu?! am sa iti dau toata dragostea mea,dar iarta-ma ca te dezamagesc...o ai deja.
Acum,Dan,scumpule,spune-mi cum ai vrea sa fiu?As da orice sa-ti fiu pe plac.Nu sti doar ca ochii tai imi pangaresc fiinta?Ma faci femeie doar cu un zambet.Si parfumul tau e impregnat in mine. SUNT A TA. nu ti-e clar,Danut? Nimeni nu mi-a facut corpul sa vibreze de dor,nimeni nu mi-a furat lacrimile asa cum tu obisnuiesti. SUNT A TA. vrea sa nu uiti asta vreodata.Vreau sa pun stapanire pe fiecare colt al sufletului tau. Sa fiu infama si sa nu-i mai dau drumul vreodata.ESTI AL MEU. Nici o mie de ani n-ar putea sa inabuseasca in tacere sentimentele mele,dorul meu pentru tine. Danut,imi lipsesti si cand esti langa mine,atat de mult te iubesc.
deschide-ti bratele si primeste-ma la pieptul tau,caci daca faci lucrul acesta,ma ai pe eternitate. Acum strange-ma tare si sopteste-mi ce vreau sa aud

'te iubesc'Pentru Danuts al meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu