Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 august 2010

in spatele scenei.



O cunosc de mica. a crescut sub ochii mei. Era un tumburus,o petala de crin abia inflorit...acum 15 ani. Intotdeauna i a placut sa fie in centrul atentiei,sa arate ca e superioara,ce i drept,era.Avea idoli,principii,sperante,viitor.. Mai exact tot ce ii trebuia pentru a deveni o persoana de a dreptul implinita. Credea in Mos Craciun,insa iluziile sale erau desarte.Credea in orice,spera ca toti oamenii sa fie ca ea,inca spera..daca nu ma insel. A incercat sa cante la vioara dar a abandonat cand a realizat ca gravitatea situatiei o depaseste,nu i asa?!pana la urma vioara aceea era cat ea. A incercat pianul,chiatara,amorul,drogurile,poezia. A gustat cate putin din fiecare. A trecut prin iubire,prin ura,prin deznadejde. A trecut prin atatea. Dar pe chipul ei nu se citeste nici urma de durere. Nu i a pasat oare?disimuleaza chiar atat de bine?! sau are o putere nemarginita in interior ce o ajuta sa o ia de la capat din nou si din nou.
A iubit si a fost iubita. Inca e iubita de foarte multi. E cu adevarat speciala. E radianda,e sincera numai cu cine ii impartaseste sinceritatea. E duioasa. Dumnezeule,e asa de "EA". nu mai gasesti asa ceva. Daca nu o cunosti ai face bine sa recuperezi timpul pierdut,ti ar face viata mai frumoasa.Daca reusesti sa ii intri in gratii,o sa fii binecuvantat. O sa te puna pe tine inaintea ei. O sa conteze prioritatile tale,nu ale ei,fiindca asa e ea.
A suferit si a facut oameni sa sufere. Inca sufera...dar nu indeajuns incat sa o doboare ceva.Uneori tind sa cred ca e invincibila . Nu trece cu vederea nimic,iarta,dar nu uita.Asa ca nu ti doresc sa o faci sa sufere,fiindca numai cand o sa fii incatusat de privirea ei inlacrimata o sa iti doresti sa nu te fi nascut,sa nu ii fii facut rau.(fiindca asa e ea)
Vrea sa ajunga sus,si sunt doar cativa care ii vor binele. Sigur o sa ajunga unde isi doreste si mai sigur de atat o sa fie atatia ce in loc de pamant peste morminte,or sa aiba ciuda sau venin. Iar ea?n o sa uite in nicio saptamana sa le lase o floare pe mormant. Pentru ca ei,cei ce i au vrut raul,au facut o sa ajunga ceea ce e. Multumiri anticipate.

Daca sti unde sa mai gasesti una ca ea,anunta ma si pe mine.Daca vrei sa cauti,esti invitatul meu,ar fi fara folos. Mai bine,uite o aici. Pierde te in scrierile ei,in sentimentele sale. Fa o mandra ca ii esti alaturi neconditionat si lasa o sa te sufoce cu afectiune,pentru ca rau nu o sa iti para.

Semnat: Subconstientul meu.

- post despre mine si alte cele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu