Faceți căutări pe acest blog

luni, 23 noiembrie 2009

Interzis.


E pentru prima oara cand nu stiu ce simt si n-am nici o problema cu asta.E prima oara cand sunt atat de confuza!Si ce?Probabil ca sunt multi care inca n-au gasit definitia sentimentelor perfecte si e posibil sa fiu una din acei ‘multi’ si totusi SUNT FERICITA.
De ce?pentru ca dupa o iubire imensa sau intensa[se lasa la alegerea cititorului] toate visele,tot viitorul si inclusiv toate sperantele MOR.si-as fi preferat sa moara din orice alt motiv.Daca as fi avut de ales ca persoana pe care o iubeam enorm sa ma minta,sau sa plece de langa mine fara niciun cuvant,as fi ales asta.Dar nu,s-a intamplat sa ma dezamageasca.Singurul om de la care aveam atatea pretentii! dar s-a dovedit ca si altii aveau pretentii de la mine,iar eu…am dezamagit.Si nu sunt mandra de asta,dar stiu ca lumina din ochii mei ce se reflecta adeseori in ochii lui,nu s-a stins.Si nici nu cred ca o sa se stinga prea curand.Pentru ca nu traia pentru el,sau pentru mine,traia pentru FERICIRE! si fericirea nu se duce odata cu dragostea,pentru ca intamplator sunt oamenii gata sa fie plasa ta de siguranta atunci cand nu te astepti.
Si-acum partea complicata a problemei.Daca n-ai incetat nici o clipa sa iubesti?Daca te-ai agatat de cea mai mica scuza,ca sa eviti niste sentimente care pur si simplu n-ar trebui sa existe?!pentru prima oara ai aflat ce e iubirea interzisa!pai si ce,domne?! DA!cunosti indiferenta,care ciudat,dar vine din partea ta.Tu,care ai jurat sa nu fi indiferenta vreodata.
Totul s-a schimbat intr.un mod radical si nu,nimeni nu e in masura sa iti spuna ce urmeaza sa se intample.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu